Volledige verbouwing

Wilt u eindelijk die hele verdieping aanpakken of zelfs een algehele verbouwing of restauratie? Denk dan bijvoorbeeld aan nieuwe leidingen, elektra, isolatie, herindeling van de ruimte, nieuwe plafonds, nieuwe vloeren etc.? Voordeel van een algehele verbouwing is, dat u alles direct grondig kunt aanpakken, vernieuwen en moderniseren.

Met ruim 15 jaar ervaring in algehele verbouwingen en restauraties bent u bij B. Noordman Timmerwerken aan het goede adres!

Begeleiding van A-Z

Dit zijn vaak omvangrijke projecten en brengt veel stress met zich mee. Wij informeren en begeleiden u door het hele proces, zodat u precies weet wat u te wachten staat en we exact uitvoeren wat u in gedachten heeft. We zullen dan ook van te voren goed doornemen wat er precies moet gaan gebeuren, welke materialen, welke kleuren en afwerking er gebuikt gaan worden.

Tijdens de verbouwing of restauratie zelf, houden we u ook constant op de hoogte om zo te zorgen dat we precies datgeen opleveren wat u in gedachten heeft. Dit geeft veel rust en zorgt voor tevreden klanten.

Werken met vakmensen, u merkt het verschil

Doordat wij ervaren en gespecialiseerde vakmensen zijn, zult u merken dat het hele proces snel en vlekkeloos zal verlopen en u niet langer dan nodig in een verbouwing zult zitten.

Wij streven ernaar uw project zo snel en perfect als mogelijk af te leveren, zodat u snel weer gebruik kunt gaan maken van de verbouwde of gerestaureerde ruimte.

BN Timmerwerken 002

Interesse gekregen?

Om mijn gegevens op te slaan en te mogen gebruiken voor diensten en communicatie namens B. Noordman Timmerwerken.

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Recensie

"Wij hebben op de 1e verdieping in de hal richting zolder een schuifdeur laten plaatsen door BN Timmerwerken. Er werd hard en netjes gewerkt! Zelf hadden we wat ideeen wat wij wilden, en samen is gedacht over een passende oplossing. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat!"

Dhr. en Mevr. Berg, Hellevoetsluis

Wist u dat?

Werken met een vakman maakt een groot verschil. Zeker voor iets wat zo omvangrijk is en stressvol kan zijn als een verbouwing of restauratie. U zult dit terugzien in het eindresultaat en de rust waarmee we u door dit project heen begeleiden.

Een goed uitgevoerde verbouwing of restauratie geeft u nog jarenlang plezier. Zeker als u dag in dag uit de kwaliteit ziet waarmee dit uitgevoerd is.