Deuren en kozijnen

Na verloop van tijd, en zeker voor oudere huizen en gebouwen, geldt dat onderhoud van uw binnen- en buitendeuren en kozijnen erg belangrijk is. Door deze te vervangen en verduurzamen, bent u vaak weer voor vele jaren vrij van onderhoud. Bijkomend voordeel voor buitendeuren en kozijnen is dat u direct voor geïsoleerd glas kunt kiezen wat een positief effect zal hebben op uw energierekening en de isolatiewaarde van uw huis of gebouw. Binnenin uw huis of gebouw kan het toevoegen van extra deuren een ruimte soms handiger of de indeling meer logisch maken.

Met ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van deuren en kozijnen bent u bij B. Noordman Timmerwerken aan het goede adres!

Begeleiding van A-Z

Voor aanvang nemen we alle wensen met u door, zoals materialen en kleuren. Tevens meten we alles voor u in en begeleiden u, indien nodig, bij de vergunningsaanvraag.

Na het toekennen van de vergunning of uw akkoord, gaan we snel aan de slag met het voorbereiden, afvoeren, plaatsing en afwerking.

Werken met vakmensen, u merkt het verschil

Doordat wij ervaren en gespecialiseerde vakmensen zijn, zult u merken dat het hele proces snel en vlekkeloos zal verlopen en u niet langer dan nodig in een verbouwing zult zitten. Wij streven ernaar uw project zo snel en perfect als mogelijk af te leveren, zodat u snel gebruik kunt gaan maken van de nieuwe kozijnen of deuren.

BN Timmerwerken 010

Interesse gekregen?

Om mijn gegevens op te slaan en te mogen gebruiken voor diensten en communicatie namens B. Noordman Timmerwerken.

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Recensie

"Wij hebben op de 1e verdieping in de hal richting zolder een schuifdeur laten plaatsen door BN Timmerwerken. Er werd hard en netjes gewerkt! Zelf hadden we wat ideeen wat wij wilden, en samen is gedacht over een passende oplossing. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat!"

Dhr. en Mevr. Berg, Hellevoetsluis

Wist u dat?

Werken met een vakman maakt een groot verschil. Deuren en ramen zijn vaak het aangezicht van uw huis of gebouw en u wilt uiteraard dat dit op de juiste manier en met de juiste materialen gedaan wordt. De afwerking maakt het dan helemaal af en geeft uw huis of gebouw de uitstraling die het verdient.

Ook weet u zeker dat er snel en vakkundig gewerkt wordt, u het juiste advies krijgt en de juiste materialen gebruikt worden. Een huis of gebouw waar geen achterstallig onderhoud aan zit, ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een gunstig effect op de eventuele verkoopwaarde.