Dakraam, dakkapel en dakopbouw

Door het plaatsen van een dakraam, maakt u van die donkere zolder eindelijk die mooie, lichte ruimte die u altijd al graag wilde hebben. Met een dakkapel of dakopbouw, voegt u meer hoogte en daarmee leefbare ruimte toe. Denk bijvoorbeeld aan extra slaapkamers, een kantoor, vliering of een plek voor de wasmachine en droger.

Met ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van dakramen, dakkapellen of dakopbouwen bent u bij B. Noordman Timmerwerken aan het goede adres!

Begeleiding van A-Z

Voor aanvang nemen we alle wensen met u door, zoals welke kleuren, materialen en bijvoorbeeld afwerking. Tevens meten we alles voor u in en begeleiden u bij de vergunningsaanvraag.

Na het toekennen van de vergunning, gaan we snel aan de slag met het voorbereiden, afvoeren en plaatsen en voor u het weet is heet dak alweer dicht.

Werken met vakmensen, u merkt het verschil

Doordat wij ervaren en gespecialiseerde vakmensen zijn, zult u merken dat het hele proces snel en vlekkeloos zal verlopen en u niet langer dan nodig in een verbouwing zult zitten. Wij streven ernaar uw project zo snel en perfect als mogelijk af te leveren, zodat u opnieuw, maar vaak op andere wijze gebruik kunt gaan maken van uw zolder vanwege het nieuwe dakraam, dakkapel of dakopbouw.

BN Timmerwerken plaatsen dakraam

Interesse gekregen?

Om mijn gegevens op te slaan en te mogen gebruiken voor diensten en communicatie namens B. Noordman Timmerwerken.

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Recensie

"Wij hebben op de 1e verdieping in de hal richting zolder een schuifdeur laten plaatsen door BN Timmerwerken. Er werd hard en netjes gewerkt! Zelf hadden we wat ideeen wat wij wilden, en samen is gedacht over een passende oplossing. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat!"

Dhr. en Mevr. Berg, Hellevoetsluis

Wist u dat?

Werken met een vakman maakt een groot verschil. Zeker als er aan iets belangrijks als uw dak gewerkt gaat worden. Dit heeft vaak directe gevolgen voor de constructie van uw huis omdat de krachten anders verdeeld gaan worden en uw dak op een andere manier gedragen moet gaan worden. Door met een specialist samen te werken, weet u zeker dat dit op de juiste manier gedaan wordt en u daarna nog jaren plezier gaat hebben van uw dakraam, dakkapel op dakopbouw.

Buiten de extra ruimte en leefplezier, heeft het toevoegen van vierkante meters leefruimte ook een direct effect op de waarde van uw huis wat gunstig zal blijken tijdens een eventuele verkoop.