Badkamer, toilet en keuken

Heeft u een nieuw huis en wilt u een badkamer, toilet of keuken geplaatst hebben? Of heeft een een reeds bestaande situatie en zal het oude eerst afgevoerd moeten worden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van badkamers, toiletten en keukens bent u bij B. Noordman Timmerwerken aan het goede adres!

Begeleiding van A-Z

Voor aanvang nemen we alle wensen met u door, zoals welke kleuren, materialen en bijvoorbeeld tegels. Samen met u zorgen we ervoor dat de badkamer, het toilet of keuken van uw dromen gerealiseerd gaat worden.

Tevens meten we alles voor u in en begeleiden u met de aanschaf van uw keuken of zorgen wij voor de levering en plaatsing van zaken zoals bijvoorbeeld toiletpot, wasbak en kraan.

Afvoeren van de oude badkamer, keuken of toilet, aanleggen of verleggen van leidingen en elektra, egaliseren vloer en wand, plaatsen en monteren, we nemen het u allemaal uit handen.

Werken met vakmensen, u merkt het verschil

Doordat wij ervaren en gespecialiseerde vakmensen zijn, zult u merken dat het hele proces snel en vlekkeloos zal verlopen en u niet langer dan nodig in een verbouwing zult zitten.

Wij streven ernaar uw project zo snel en perfect als mogelijk af te leveren, zodat u gebruik kunt gaan maken van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken.

BN Timmerwerken 008

Interesse gekregen?

Om mijn gegevens op te slaan en te mogen gebruiken voor diensten en communicatie namens B. Noordman Timmerwerken.

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Recensie

"Wij hebben op de 1e verdieping in de hal richting zolder een schuifdeur laten plaatsen door BN Timmerwerken. Er werd hard en netjes gewerkt! Zelf hadden we wat ideeen wat wij wilden, en samen is gedacht over een passende oplossing. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat!"

Dhr. en Mevr. Berg, Hellevoetsluis

Wist u dat?

Werken met een vakman maakt een groot verschil. Zeker als er water, elektra of een combinatie hiervan in het spel zijn! Ook bijvoorbeeld in het geval van het plaatsen van een bad zijn er wellicht constructieve aanpassingen nodig en dan wilt u er zeker van zijn dat u met een specialist samenwerkt.

Door dit goed aan te pakken, heeft u na oplevering voor meerdere jaren plezier van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken.