Aanbouw en overkapping

Wilt u graag meer ruimte in uw huis door bijvoorbeeld het plaatsen van een aanbouw of toch graag die mooie overkapping in uw tuin willen hebben en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van aanbouw en overkapping bent u bij B. Noordman Timmerwerken aan het goede adres!

Begeleiding van A-Z

Voor aanvang nemen we alle wensen met u door, zoals welke kleuren en materialen er gebruikt gaan worden. We zullen er uiteraard alles aan doen om zowel de buiten- als de binnenkant naadloos te laten aansluiten op het huidige gebouw en interieur.

Tevens meten we alles voor u op en begeleiden u met het aanvragen van de vergunning. Hierna zullen we starten met het plaatsen van de aanbouw of overkapping en de volledige afwerking.

Aanleggen van de fundering, doorbreken en plaatsen van muren, water en elektriciteit, timmer- en schilderwerk, we nemen het u allemaal uit handen.

Werken met vakmensen, u merkt het verschil

Doordat wij ervaren en gespecialiseerde vakmensen zijn, zult u merken dat het hele proces snel en vlekkeloos zal verlopen en u niet langer dan nodig in een verbouwing zult zitten.

Wij streven ernaar uw project zo snel en perfect als mogelijk af te leveren, zodat u kunt gaan genieten van de extra toegevoegde ruimte door middel van een aanbouw of overkapping.

BN Timmerwerken 007

Interesse gekregen?

Om mijn gegevens op te slaan en te mogen gebruiken voor diensten en communicatie namens B. Noordman Timmerwerken.

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Wat is de derde letter van het woord Timmerwerken

Recensie

"Wij hebben op de 1e verdieping in de hal richting zolder een schuifdeur laten plaatsen door B. Noordman Timmerwerken. Er werd hard en netjes gewerkt! Zelf hadden we wat ideeen wat wij wilden, en samen is gedacht over een passende oplossing. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat!"

Dhr. en Mevr. Berg, Hellevoetsluis

Wist u dat?

Buiten het extra woonplezier wat de aanbouw of overkapping u zal geven, heeft het toevoegen van extra woonruimte een zeer positief effect op de waarde van uw huis.

Zeker met een goed geplaatste aanbouw of overkapping en juiste afwerking zal de waarde van uw huis aanmerkelijk stijgen wat weer gunstig is voor een eventuele verkoop.